Monday, May 23, 2011

Kenangan Pahitku Contest

OTW





Syarat-syarat contest :
a. WAJIB FOLLOW blog cintatulip ni dan LIKE page MyHealthMyBeauty
b. WAJIB ada Blog atau domain utk buat entry
c. TERBUKA kepada semua umur
d. TAJUK entry mestilah Kenangan Pahitku Contest
e. WAJIB letak banner kat atas 2 dalam entry korang n sebelah sidebar
f. TAK perlu copy syarat2 ni.. cukup sekadar letak banner n entry
g. TAG 5 kawan blog korang n pastikan kawan korang tau dia di tag

Cara-cara contest :
a. SETIAP peserta perlulah cerita SATU je kenangan paling pahit y dia penah hadapi... pemenang akan dipilih berdasarkan penceritaan yang mungkin panas/pedas/sedih/terharu... hehehehe
b. lepas dah buat entry... hantar URL korang kat komen entry contest ni..

TARIKH TAMAT CONTEST = 16 JUN 2011

No comments: