Monday, May 23, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

OTW


SYARAT2 NYA IALAH :

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta saja,so,sapa yang tak follow tu faham2lah kan.haha.bahagia bahagia (': Eyh,tapi kan,mak cakap tak baik paksa orang.okaylah,taknak lah paksa.T_T

2.Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.Kalau rasa nak letak kat sidebar pon boleh.terpulang.Sambil letak banner tu,doa2 sekali bia bertuah.jangan mandrem yan sudah.(':

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " letak banner tadi lepastu tulislah apa2 yang anda dan anda nak.Redah je lah.Nak buat ayat macam karangan spm ke,ayat brader2 ke,takpon nak mengampu habis habisan,suka hati lah,janji ada bunyi promote dan link ke giveaway ni.haha.cerewet tak cerewet ?

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.Nak tag mak pak korang pon boleh.janji dia aktif blogging dan tau diorang di tag (':

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.Masih sempat kalau nak join!

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen,jangan korang buat karangan dengan format spm kat ruang komen tu sudahlah (':

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.*ada unsur riak kat situ* pemenang sampingan dipilih oleh randorm.org.eyh betul ke nama dia tu ? tak kisahlah,janji nama dia random.nama ayah dia tak kisah apa pon.(':